Ерековци Ерековци

Ерековци

Повеќе
Сателитска снимка од Мало Рувци... Мало Рувци

Мало Рувци

Повеќе
Станко Павлески Станко Павлески

Скулпторот Станко Павлески

Повеќе
10 февруари 1913: Разгледница од Прилеп испратена во с. Селевац, Смедеревска Паланка (Србија) Разгледници од Прилеп

ГАЛЕРИЈА: Разгледници од Прилеп

Повеќе