На Лева Нога со Диме Станкоски - Дебелото „Како пејач меѓу глувонемите“

НА ЛЕВА НОГА

СО ДИМЕ СТАНКОСКИ – ДЕБЕЛОТО

НЕ ДОЈДОВ ВО ДРАМСКИОТ ТЕАТАР ЗА ДА ГО ПРИЛЕПИЗИРАМ! – КАКО СЕ СТАРТУВА НА

Повеќе
1987: Благоја Спиркоски - Џумерко со својата миленичка - ќерката Марија, сопругата Кица и синот Јовче Интервју со Благоја Спиркоски – Џумерко: „Силував една малолетна брава“

Интервју со Благоја Спиркоски – Џумерко во „Екран“

Повеќе
Септември 1973: Дарко Дамески на насловна од „Екран“ „Го задржувам правото…“ – Интервју со Дарко Дамески во „Екран“

ГО ЗАДРЖУВАМ ПРАВОТО…

Повеќе