11 март 1966: „Коприва“ Коприва

Хумористично – сатиричната рубрика „Коприва“

Повеќе
Драган Секулиќ: „Пензија“, 1966 година Драган Секулиќ

Драган Секулиќ

Повеќе
ka15-1 Карикатури

Карикатури…

Повеќе
1968: ВИС ВИС „Електрони“

ВИС „Електрони“

Повеќе