Блаше Спиркоски - Воденски Блаже Спиркоски

Блаже Спиркоски – Воденски

Повеќе
Георгиески Сотир - Сотката, Бакаларов Сотир Георгиески – Сотката, Бакаланов

Сотир Петров Георгиески – Сотката

Повеќе