1960/61: Сцена од претставата „Интрига и љубов“. Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

НТ „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

Повеќе
Лазар Ристовски Лазар Ристовски

Лазар Ристовски

Повеќе