1973: Насловна на „Екран“ со Тодорка Кондоска - Зафировска. Тодорка Кондова – Зафировска

Тодорка Кондова-Зафировска

Повеќе
1961: Дарко Дамески во филмот „Мирно лето“ Дарко Дамески

Дарко Дамески

Повеќе