8 септември 1991: Градоначалникот Илија Димоски - Шаторот гласа на референдумот за независна Македонија Референдум 91′ – Општина Прилеп

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Повеќе
Јордан Самарџиев Јордан Самарџиев

Јордан Самарџиев

Повеќе