Киро Крстески - Платник Киро Крстески – Платник

Киро Крстески (Платник, Кирката)

Повеќе
1960/61: Сцена од претставата „Интрига и љубов“. Народен Театар „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

НТ „Војдан Чернодрински“, 1960-1970

Повеќе