1961: Дарко Дамески во филмот „Мирно лето“ Дарко Дамески

Дарко Дамески

Повеќе
1961: Илија Милчин и Дарко Дамески и во филмот „Мирно лето“ Илија Милчин

Илија Милчин

Повеќе