Април 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Вишне“

КОШАРКАРСКИ КЛУБ „ВИШНЕ“

Повеќе
Ноември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Повеќе