Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни. Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Црква „Свети Атанас“, село Гостиражни

Повеќе
Сателитска снимка на Секирци Секирци

Секирци

Повеќе
Панорама на Долгаец. Долгаец

Долгаец

Повеќе
Железничката станица во Гостиражни. Гостиражни

Гостиражни

Повеќе
Сателитска снимка на село Зрзе Зрзе

Зрзе

Повеќе
Пројче Најдоски - Сокле... Пројче Најдоски – Сокле

Пројче Најдоски Вељанов – Сокле

Повеќе
Борко Петрески – Симоно Борко Петрески – Симоно

Борко Петрески – Симоно

Повеќе
1923: Железничка станица Прилеп. Парна локомотива серија 99.4. Железничкиот сообраќај

Железнички сообраќај во Прилеп

Повеќе
Куќа во Костинци... Костинци

Костинци

Повеќе