Насловната страна од „Целосно раководство по гимнастика“. Петар Големинов

Петар Иванов Големинов

Повеќе
Трајко Митрев Кралев Трајко Кралев – Кралот

Трајко Митрев Кралев

Повеќе
1961: Илија Милчин и Дарко Дамески и во филмот „Мирно лето“ Илија Милчин

Илија Милчин

Повеќе
Данаил Крапчев Данаил Крапчев

Данаил Крапчев

Повеќе