Рок бенд „Гарда“ Рок бенд „Гарда“

Рок бенд „Гарда“

Повеќе
8 ноември 1992 година... Полагање свечена обврска на војниците од прилепскиот гарнизон на АРМ АРМ

Армија на Република Македонија

Повеќе
1988: Група „Гарда“ „Гарда“ и „Ристо Бомбата и Кучешка тенија“

Ристо Бомбата и „Кучешка тенија“

Повеќе