Април 1941: Сотир Нанев во Скопје Сотир Нанев

Сотир Нанев

Повеќе
Васил Мончев со своето семејство... Васил Мончев

Васил Мончев

Повеќе
Георги Кондов Георги Кондов

Георги Кондов

Повеќе
Јордан Чкатров... Јордан Чкатров

Јордан Чкатров

Повеќе
Борис Василев Мончев (Трет ред, крајно десно) сликан со видни дејци на ВМРО и ВМОК... Борис Василев Мончев

Борис Василев Мончев

Повеќе
Тале Христов... Тале Христов

Тале Христов – Егомонт

Повеќе