Васка Циривири Васка Циривири

Васка Циривири

Повеќе
Вера Циривири – Трена Вера Циривири – Трена

Вера Циривири – Трена

Повеќе
1928: Пригодни марки издадени од МПО од САД со чија продажба се собирале средства за функционирање на организацијата Филателија

Филателија

Повеќе