Април 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор КК „Корзо“

КОШАРКАРСКИ КЛУБ „КОРЗО“

Повеќе
Ноември 1979: Список на членовите на иницијативниот одбор Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Општински кошаркарски сојуз – Прилеп

Повеќе