Станко Павлески Станко Павлески

Скулпторот Станко Павлески

Повеќе
Теодор Капидан Теодор Капидан

Теодор Капидан

Повеќе
Препис од ферманот на Аџи Ристе Логотет со кој е поставен за коџобашија... Документи

Документи

Повеќе