Анте Марковиќ на митинг во Прилеп. Избори ’90

Први повеќепартиски избори

Повеќе
Сателитска снимка на Секирци Секирци

Секирци

Повеќе
Панорама на Долгаец. Долгаец

Долгаец

Повеќе
Сателитска снимка на село Зрзе Зрзе

Зрзе

Повеќе
Воена церемонија на Централните сили во Прилеп... Висока и ниска политика

Висока и ниска политика

Повеќе
Куќа во Костинци... Костинци

Костинци

Повеќе