2009: 44 Театарскиот фестивал „Војдан Чернодрински Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

Народен театар „Војдан Чернодрински“, 2001-2015

Повеќе
Благоја Ристески – Платнар Барбара Синадиноска Платнар: „И таму кај што не си, те наоѓам“

Барбара Синадиноска Платнар: „И таму кај што не си, те наоѓам“

Повеќе
Благоја Ристески – Платнар Благоја Ристески – Платнар: „Зосима“

Колумна: „Зосима“

Повеќе