1968/69: Ученици од VI одделение од ОУ „Стив Наумов“ во село Бешиште со учителот Стојко Манчески. ОУ „Стив Наумов“, село Бешиште

ОУ „Стив Наумов“, село Бешиште

Повеќе
Сателитска снимка од Бешиште... Бешиште

Бешиште

Повеќе
Стефос Григориу, Стојан Цицов и Павле Илиев. Стојан Цицов

Стојан Цицов

Повеќе
11 август 1917: Бугарскиот принц Борис (четврти), генерал-полковник Никола Жеков (шести) и високи офицери на Централните сили сликани во Прилеп Прва светска војна

ПОЧЕТОКОТ…

Повеќе
1917: Селски двор во прилепско... Рајата во Прилепско

ФОТОГАЛЕРИЈА: Рајата во Прилепско

Повеќе