2022: Црква „Свети Никола“ во село Беровци Фотографија од Андреј Иваноски Црква „Свети Никола“ – Беровци

Црква „Свети Никола“, село Беровци

Повеќе
1976/77: ФК Беровци ФК Беровци

ФК Беровци

Повеќе
17/19 ноември 1978: Оштетени куќи во населбата „Тризла II“ Поплавите во Прилеп и околината, ноември 1978 година

Поплавите во Прилеп и околината, од 17 до 19 ноември, 1978 година.

Повеќе
Јануари 1960: Исечок од весникот „Нова Македонија“ Спортска хроника

Спортска хроника

Повеќе