21 септември 2001: „Лежела на плеќи, не знаела дека е комшијата“, „Вечер“ Прилепска црна хроника

Прилепска црна хроника

Повеќе
Јордан Бомболов со сопругата Анастасија сликани во Солун. Јордан Бомболов

Јордан Бомболов

Повеќе