СК „Олд Бој“

СК „Олд Бој“

СК „Олд Бој“ сликани на 6 август 1933 година.

Оваа фотографија е пронајдена во семејниот албум на Владимир Андоноски, синот на Методија Андонов-Ченто. Сликата е направена на фудбалското игралиште во Прилеп. Всушност, тоа е екипата на фудбалските ветерани од Прилеп, кои популарно низ градот ги викале „Старите момци“.

Во средината на сликата е Методија Андонов-Ченто.

Нема Коментари

Коментирај