Список на пристигнати патници од Македонија во Њујорк на ден 30 Април 1905 година...

Шетани луѓе

Шетани луѓе

„Сум бил два пати до Битола, а еднаш за малку дури и Варош ќе се качев…“

Нема Коментари

Коментирај