12 април 1893: Дописна карта од Белград, испратена во Велико Градиште (Србија), (од колекцијата на www.oldprilep.com)

Разгледници од приватните колекции…

Разгледници од приватните колекции…

Во овој албум се претставени ретки разгледници, фотокартички и дописни картички од колекцијата на www.oldprilep.com и од приватните колекции на нашите сограѓани…

Нема Коментари

Коментирај