1994: ПП Полимер, „Медитеран Поли“

Приватните сокари во Прилеп

Омоти од пијалоците на приватните сокари во Прилеп во 90те години од минатиот век…

ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

Нема Коментари

Коментирај