1899: Издание на поштенска картичка од Отоманската империја со вредност на 20 пари од 1892 година, испратена од Прилеп до Самоков (Бугарија)

Поштенски картички и телеграми

Поштенски картички и телеграми

Нема Коментари

Коментирај