1973: Проштален натпревар за Благој Истатов.

ФК „Победа“: Проштални натпревари

ФК „Победа“: Проштални натпревари

Проштален натпревар за играчите Гоце Манески, Ристо Глигороски и Рубин Ѓорѓиоски, меѓу Победа и Вардар:
За ФК „Победа“ играат: Кирил Манески, Благоја Кулески, Миле Тодороски, Венцислав Сусулески, Мирсад Јонус, Џаичо, Гоце Манески, Рубин Ѓорѓиоски, Миле Конески, Ристо Глигороски, Владо Димоски, Звонко Костов, Лазар Радевиќ.

1 коментар

  • Cvejo May 8, 2012

    sreka shto togash ne postoeshe hadziristeski

    Respond

Коментирај