1991: ФК „Победа“

ФК „Победа“, 1990-1999

ФК „Победа“, 1990-1999

ФК „Победа“, 1991: Томе Георгиев, Жарко Адамчески, Николче Јошески, Денис Трајкоски, Јован Иванов, Тоде Тодороски, Зоран Мицевски, Ѓоко Илиевски, Благојче Ѓорѓиоски, Јанко Николоски, Благоја Милески, Гордан Наумоски, Благоја Смоквоски, Дарко Крстески, Божо Милошоски, Милан Петрески, Тони Наумоски, Гоце Маркоски, Петар Митрев, Благоја Филипоски, Марјан Стојкоски;

ФК „Победа“, 1994: Митко Илиев, Тони Наумоски, Папе Филипоски, Љубе Милески, Зоран Мицески, М. Стојаноски, Б. Милошески, Гоце Маркоски, Јово Иванов, Сиљаноски, Дарко Крстески;

ФК „Победа“, 1995: Кирил Дојчиноски, Драган Канатлароски, Јане Николоски, Тони Наумоски, Гоце Седлоски, Горан Караџов, Дарко Крстески, Гоце Груески, Небојша Петровиќ, Круме Митрикески, Н.З, Г.Б., Сашо Крстев, Горан Станкоски, Кире Грозданов, Гоце Маркоски, Јован Иванов и Николче Здравески;

ФК „Победа“, 1996: Тони Шалевски, Гоце Седлоски, Љупчо Милески, Спасе Најдоски, Зоран Мицески, Марјан Стојкоски, Божо Милошески, Зоран Антониевиќ, Мирослав Бојчески, Гоце Маркоски и Ѓоко Илиески;

ФК „Победа“ на стадионот Маракана во Белград, 1997: Стојат: Канатларовски Драган, Милевски Благоја, Х, Чачков Панче, Крстев Миле, Начев Благој,Стојановиќ Александар, Крстески Дарко и Митрикески Круме; Клечат: Оливеира Рожерио, Лазаревски Горан, Тодороски Горан, Крстев Сашо, Ѓорѓиоски Блаже, Милески;

ФК „Победа“ пред финалниот куп натпревар против ФК „Слога Југомагнат“, 1999: Горе: Грујоски, Наумоски, Стефанов, Нацев, Лазаревски и Николаески; долу: Ристевски, Жилсон, Диниќ, Здравески, и Каранфилоски

Нема Коментари

Коментирај