Пиво фест 2011 година

Пивофест 2011 година

Пивофест 2011 година

Во четирите фестивалски денови на Пивофест 2011 година престојувале над 350 илјади љубители на ладното пиво и добрата забава.
Испиени биле 248 тони пиво и изедени 119 тони скара.

Од Пивофестот, индиректно градот остварил добивка од над 3 милиони евра.

Нема Коментари

Коментирај