Прилепски логоа и амблеми

Прилепски логоа и амблеми

Повеќе
ЗИК „Прилеп“

АД „Дрвомонт“

АД „Дрвомонт“

Повеќе
1991: Пред „Дрвомонт“

Благоја Ристески – Платнар: „Уф“

Колумна: „Уф“

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Повеќе
8 септември 1991: Градоначалникот Илија Димоски - Шаторот гласа на референдумот за независна Македонија

Првиот детски црковен хор

ПРВИОТ ДЕТСКИ ЦРКОВЕН ХОР

Повеќе
1933: Детскиот хор во црквата „Свети Кирил и Методиј“ на Велики Петок

ОУ „Гоце Делчев“, учебна 2011/12 година

ОУ „Гоце Делчев“, учебна 2011/12 година

Повеќе
Учебна 2011/12: Ученици од VIIIа при ОУ „Гоце Делчев“