Излетници

Излетници

Повеќе
Семејството на Христо Димкар на прошетка во околината на Прилеп...

Perpetuum mobile

Perpetuum mobile

Повеќе
Христо и Љуба Димкар со друштвото на прошетка...

Семејни фотографии

Семејни фотографии

Повеќе
Првиот портрет на прилепско семејство од 1793 година.

ДИК „Црн Бор“

ДИК „Црн Бор“

Повеќе
ДИК „Црн Бор“

Пресвета Богородица

Пресвета Богородица

Повеќе
Воведение на Пресвета Богородица - Пречиста

Господ Исус Христос

Господ Исус Христос

Повеќе
Христос Спасител и Жизнодавец (1394) манастир Св. Господово преображение с.Зрзе