Градскиот стадион

Градскиот стадион

Повеќе
Градскиот стадион во 40-те години од минатиот век

Црква „Свети Димитриј“ во Варош

Црквата „Свети Димитриј“ во Варош

Повеќе
1916: Црквата Свети Димитриј во Варош...

Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – Трескавец

Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – Трескавец

Повеќе
1917: Манастирот Успение на Пресвета Богородица - Трескавец ...

Црква „Свето Преображение“

Црква „Свето Преображение“

Повеќе
2011: Црквата „Свето Преображение“

Радио Прилеп

„Седмата сила“ во Прилеп

Повеќе
Логото на Центарот за печат, радио и телевизија...

Новинарски писанија и исечоци

Писанија и сечоци

Повеќе
6 септември 1996: „Брадавиците исчезнуваат со тајна мајгија“ Исечок од „М-Експрес“