Црква „Свети Атанасиј“ во Варош

Црква „Свети Атанасиј“ во Варош

Повеќе
1917: Црквата „Свети Атанасиј“ во Варош

ФК „Корзо“

ФК „Корзо“

Повеќе
ФК „Корзо“

ФК „11 Октомври“, 1981-2011

ФК „11 Октомври“, 1981-2011

Повеќе
ФК 11 Октомври - ФК Победа (Валандово), акција на Миле Конески и Стојан Филиповски, голман Момчило Грошев

ФК „Варош“, Варош

ФК „Варош“

Повеќе
1978: Екипата на ФК Црвени Стени (ФК Варош)

ФК „Тризла“, Прилеп

ФК „Тризла“, Прилеп

Повеќе
ФК „Тризла“

Градскиот стадион

Градскиот стадион

Повеќе
Градскиот стадион во 40-те години од минатиот век