Референдум 91′ – Општина Прилеп

Референдум 91′ – Општина Прилеп

Повеќе
8 септември 1991: Градоначалникот Илија Димоски - Шаторот гласа на референдумот за независна Македонија

Првиот детски црковен хор

ПРВИОТ ДЕТСКИ ЦРКОВЕН ХОР

Повеќе
1933: Детскиот хор во црквата „Свети Кирил и Методиј“ на Велики Петок

ОУ „Гоце Делчев“, учебна 2011/12 година

ОУ „Гоце Делчев“, учебна 2011/12 година

Повеќе
Учебна 2011/12: Ученици од VIIIа при ОУ „Гоце Делчев“

Благоја Ристески – Платнар: „Ден потоа“

Колумна: „Ден потоа“

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар

Прилепска Нотафилија – бонистика

ПРИЛЕПСКА НОТАФИЛИЈА И БОНИСТИКА

Повеќе

2 јануари 1902: 1000 Австро-Унгарски круни, Виена, печат Deutschösterreich

Приватните сокари во Прилеп

Омоти

Повеќе
1994: ПП Полимер, „Медитеран Поли“