Витол Станкиевич: Егзотична и блиска Македонија

ЕГЗОТИЧНА И БЛИСКА МАКЕДОНИЈА

Повеќе
4 септември 1970: „Егзотична и блиска Македонија“ - „Народен Глас“

Александар Ивановски Глоговичанец

Александар Ивановски Глоговичанец

Повеќе
70те години од минатиот век: Александар Ивановски Глоговичанец (лево)

ФК Воѓани

ФК „Воѓани“

Повеќе
4 септември 1970: „За златната средина...“ - „Народен Глас“

Интервју со Василе Димески – „Творештвото е заокружена целина“

Интервју со Василе Димески во „Просветен работник“

Повеќе
1982: Василе Димески...

ОУ „Рампо Левката“, генерација 2010/11 година

ОУ „Рампо Левката“, генерација 2010/11 година…

Повеќе
Учебна 2010/11: Ученици при ОУ „Рампо Левката“

Прилепските минерали

Прилепските минерали

Повеќе
Зелени кристали на Епидот врз чадлив Албит со делови од пирит - Дуње