1949/50: Ученици од IV одделение при ОУ „Свети Кирил и Методиј“ со учителката Спасија.

ОУ „Свети Кирил и Методиј“

ОУ „Свети Кирил и Методиј“

1 коментар

  • Poveke. Sliki. Od. Dobre. Jovanoski. February 5, 2017

    Sliki. Poveke. Pl. od1972/1980

    Respond

Коментирај