1960/61: Ученици од ОУ „Страшо Пинџур“, подрачна паралелка во Мало Коњари, со учителот Никола Димоски.

ОУ „Страшо Пинџур“, село Мало Коњари

ОУ „Страшо Пинџур“, село Мало Коњари

Нема Коментари

Коментирај