Година непозната: Паралелка од дневен престој во ОУ „Гоце Делчев“ со учителката Љубица.

ОУ „Гоце Делчев“, непознати генерации

ОУ „Гоце Делчев“, непознати генерации

Нема Коментари

Коментирај