1989/90: Ученици од IV одделение од ОУ „Гоце Делчев“ со наставникот Серафим Дукоски.

ОУ „Гоце Делчев“, генерации 1990-2000

ОУ „Гоце Делчев“, генерации 1990-2000

Нема Коментари

Коментирај