1954/55: Машката ракометна екипа од ОУ „Добре Јованоски“, првак на меѓуучилишни натпревари со наставникот Орде Николоски.

ОУ „Добре Јованоски“, спортски активности

ОУ „Добре Јованоски“, спортски активности

Нема Коментари

Коментирај