Логото на Центарот за печат, радио и телевизија...

Радио Прилеп

„Седмата сила“ во Прилеп

1. Шпица - брзина.mp3     

2. Шпица.mp3     

3. Шпица - Радио Прилеп 1.mp3     

4. Реклама - Столарија.mp3     

5. Шпица - Додека ние растеме.mp3     

6. Реклама - Пепси Макс.mp3     

7. Шпица - Радио ек во новиот век.mp3     

8. Шпица - Плеј листа.mp3     

9. Неделна белешка.mp3     

10. Шпица - Радио Прилеп 2.mp3     

11. Шпица - Топ.mp3     

12. Шпица - Ако слушате.mp3     

13. Шпица - Радио Прилеп 3.mp3     

14. Реклама - Витаминка.mp3     

 

Голема благодарност до Наташа Мирческа

Нема Коментари

Коментирај