Стр. 1

Марко Кралевити

Стрипот „Марко Кралевити“ е стрип на Георги Стојчев (текст) и Григор Бојаџиев (цртеж) во издание на бугарската стрип-ревија „Дъга“ (Виножито) од 1966 година.

П.С. Клик на горниот десен агол за подобра резолуција.

Нема Коментари

Коментирај