Марјан Стојкоски-Манта со Жилсон и Оливеира.

Прилепски фудбалски легенди: Марјан Стојкоски – Манта

Прилепски фудбалски легенди: Марјан Стојкоски – Манта

Нема Коментари

Коментирај