Годините на Првата светска војна: Германски војници се забавуваат во импровизирана куглана во Прилеп

Куглањето во Прилеп

Куглањето во Прилеп…
ПОСТОТ Е ВО ОБРАБОТКА

Нема Коментари

Коментирај