1

Стрип: „Крал Марко во 31 век“

„Крали Марко пие вино на Рамазан, против Муса Кесеџија…“ или „Крали Марко во 31 век“ е стрип изработен од Опачиќ – Лазар Бодрожа, стрип студио „Космопловци“.

Преземено од:

http://www.kosmoplovci.net/studiostrip/markoimusa/index.php

Нема Коментари

Коментирај