6-7 април 1991: Љубчо Георгиевски зборува на конгресот на ВМРО ДПМНЕ во Прилеп

I Конгрес на ВМРО – ДПМНЕ во Прилеп, 1991 година

Конгресот на ВМРО ДПМНЕ во Прилеп, 1991 година

Нема Коментари

Коментирај