Семејството на Христо Димкар на прошетка во околината на Прилеп...

Излетници

Излетници

Прилепчани не забораваат да одат на излети, да излезат од градското сивило и да ја доживеат чистата природа.

Како љубители на првомајските излети, на празничните и неделните денови за одмор, нашите сограѓани знаеле и умееле да распалат убава скара, да направат убаво друштво, па со музика и песна да подзаборават на маките и секојдневните обврски. А сето тоа знаеле и да го овековечат со фотоапаратот, па тоа да влезе во историјата и во оваа галерија…

Нема Коментари

Коментирај