Стр. 1

Стрип за Итар Пејо

Стрипот „Хитър Петър“ (Итар Пејо) од бугарскиот стрип цртач Венелин Врбанов издаден во 1988 година.

П.С. Клик на горниот десен агол за подобра резолуција.

Нема Коментари

Коментирај