1964: „Дождовни капки“, илустрација на Димитар Кондовски

Илустрации на Димитар Кондовски за книгата „Дождовни капки“ од Ристо Давчевски

Илустрации на Димитар Кондовски за книгата поезија за деца „Дождовни капки“ од Ристо Давчевски, објавена 1964 година.

Нема Коментари

Коментирај